Bucuresti
Romania

Constructii

Va invitam sa experimentati o noua abordare a procesului de constructie.
Nu de putine ori, contractand o companie cu experienta, proiectul initial este transpus in realitate, fara a fi protejate interesele clientului.
Pentru ca fiecare proiect este privit ca o relatie, un parteneriat care se extinde dincolo de momentul finalizarii lucrarilor.
Pentru ca facem ceea ce spunem si spunem ceea ce vom face cu onestitate, integritate si siguranta, totul pentru a garanta performanta si implicit satisfactia clientilor.
Principala noastra calitate este munca in echipa, astfel ca fiecare proiect se bucura de toata atentia angajatilor nostri.
Daca planuiti sa construiti sau sa reamenajati un spatiu, sau pur si simplu daca sunteti curiosi sa aflati viziunea noastra, nu ezitati sa ne contactati! Vom fi bucurosi sa ne impartasiti nevoile dvs.constructii

Avantajul competitiv al SC IDI IMOB CONSTRUCT SRL este dat de calitatea si complexitatea serviciilor oferite si de utilizarea eficienta a resurselor umane, la care se adauga baza tehnico-materiala, ce permite o mare flexibilitate in domeniul realizarii diferitelor tipuri de lucrari, implementarea sistemului de management al calitatii, mediului si sanatatii si securitatii ocupationale reprezentand o carte de vizita concludenta.

 

 

Asadar, pachetul de servicii oferit de SC IDI IMOB CONSTRUCT SRL este extrem de diversificat si include lucrari de infrastructurastructurafinisajeinstalatii termice,sanitare si electriceinvelitoriplacari gips cartonlucrari de lacatuserie si tamplarie.

Principalele directii strategice ale societatii sunt:

  1. controlul eficient al costurilor, asigurandu-se totodata si transparenta cheltuielilor;
  2. respectarea termenelor contractuale;
  3. asigurarea unei calitati deosebite a lucrarilor;
  4. aplicarea unor solutii tehnice optime;
  5. munca in echipa; dispunem de specialisti din toate domeniile constructiilor, care colaboreaza extrem de eficient;
  6. abordarea fiecarui proiect ca o relatie, un parteneriat ce se extinde dincolo de momentul finalizarii lucrarilor.